Retourneren & Ruilen

Niet tevreden met je bestelling? Geen probleem. Je kunt het aankoopbedrag terugkrijgen of een vergelijkbaar, geschikter product. Retourzendingen zijn voor rekening van de klant.

Zichttermijn / herroepingsrecht

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 dagen zonder opgave van reden aan te melden tot het retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. De afnemer is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 dagen na aanmelding van het retourneren de bestelling te retourneren naar Knuzz. Indien de afnemer na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Knuzz heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Dekentje.shop er zorg voor dat binnen 14 werkdagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Het retour sturen van een pakketje valt onder de verantwoording van de afzender (Knuzz kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte zending)

Uitzonderingen en voorwaarden

Retouren moeten ongebruikt zijn, alle inclusief geleverde toebehoren hebben, in originele (nieuw)staat verkeren, en in de oorspronkelijke verpakking naar ons teruggestuurd te worden.

Verpakken

Zorg er voor dat het aangekochte artikel compleet en onbeschadigd wordt teruggestuurd. Gebruik voor verzending een stevige kartonnen doos die je opvult met ruim voldoende beschermingsmateriaal en plak de doos vervolgens goed dicht. Maak een foto van het onbeschadigde artikel voordat je het terug stuurt. Dit als eventueel bewijs mocht een product toch nog gebroken aankomen.

Retouradres:

Knuzz
Haven van Coers 9
6841 HH  Arnhem

 

Verkeerd geleverd artikel

Hoewel wij onze uiterste best doen, kan het gebeuren dat je niet het juiste artikel ontvangt. Stuur een mail naar info@knuzz.com of neem kontakt op via telefoonnummer 06-24853066. Na ontvangst van de zending zullen we het juiste artikel z.s.m. toesturen en de evt. verzendkosten vergoeden.

 

Ruilen

Wil je wat ruilen? Geef dat dan zo snel mogelijk aan ons door via info@knuzz.com, dan reserveren wij het artikel vast voor je!

Loading...