Ons verhaal

Wij zijn Zefanja (links) en Eliane. Samen hebben we Knuzz.com opgericht. Zefanja beheert de voorraad in de shop en zorgt er voor dat jij je bestelde woondeken(s) (of tassen, sjaals enz) zo snel mogelijk in huis hebt. Eliane beheert de stoffenvoorraad en fournituren en maakt de fotoos voor de website.

Samen bedenken én maken we met plezier leuke unieke maar vooral grote én warme woondekens of plaids, kinderdekens en rolstoel dekens. Daarbij staat kwaliteit altijd voorop!  We bedenken heerlijk zachte dekens in effen kleuren of met een leuke print en altijd afgewerkt met een band zodat ze lekker anders zijn en mooi afgewerkt. Zelf konden we nergens leuke hippe woondekens vinden die ook nog gewoon eens lekker groot zijn, want altijd komen je voeten er onderuit... Dus zijn we ze zelf gaan bedenken. Onze stoffen vinden we op allerlei plaatsen, van de markt tot de groothandel, wat wij leuk vinden en lekker zacht aanvoelt. Van elke woondeken of plaid is originialiteit gegarandeerd en alles wat op de site staat is direct leverbaar! 

Onze woondekens moeten zoooooo zacht zijn dat je er niet meer onderuit wil komen. Op de bank, buiten tijdens koele zomeravonden, op de boot, op de camping of zelfs in je rolstoel! Al onze produkten zijn uniek. De kinderdekens zijn heerlijk voor in de in bolderkar, bakfiets als speelkleed of lekker bij mama op de bank met je eigen dekentje. Wedden dat je kind supertrots is op zijn eigen deken?

We hopen je te kunnen inspireren met onze producten. Maar bovenal hopen we dat je vooral blij wordt van onze woondekens!

Niet gevonden wat je zocht? Mail ons, dan kijken we wat we voor je kunnen doen :-)

Hartelijke groet,

team Knuzz

Eliane &  Zefanja

 

Loading...