We hebben vakantie! Bestellingen worden na 8 oktober verwerkt.

Betaalmethoden

Omdat online shoppen steeds populairder is geworden is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij Knuzz winkel je in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen. Verder raden wij je aan om niemand je inloggegevens te geven. Zo ben je er zeker van dat niemand misbruik kan maken van jouw account.

Knuzz heeft verschillende betaalmethoden voor het afrekenen van je bestelling:  


1. paypal

Je betaalt electronisch via Paypal.  Je betaalt met je eigen e-mailadres en wachtwoord. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op de website van Paypal

2. ideal

Met iDEAL betaal je veilig en snel, vanuit het programma van uw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal hoef je je niet te registreren. Om gebruik te kunnen maken van iDeal moet je bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers.

iDeal betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken. 

3. bankoverboeking

Met overboeking kun je gewoon je bestelling plaatsen en later betalen. Je hoeft je niet te registeren. De bestelling blijft 3 dagen voor je gereserveerd. Wanneer de betaling niet binnen 3 dagen heeft plaatstgevonden wordt de bestelling geannuleerd. 

 

4. Credit card

 Je kunt betalen met de volgende creditcards: Visa - Mastercard - American Express - Maestro - CartaSi - Cartes Bancaires

 

5. 

De VVV cadeaukaart kun je ook bij ons inwisselen!

 

6. 

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app. Je kunt het vergelijken met een portemonnee waar je meerdere kaarten in hebt zitten. Alleen dan wel een slimme portemonnee, die alle details en voorkeuren van al je verschillende betaalproducten al kent. Om een betaling te doen hoef je geen details in te vullen, Apple Pay kent al je gegevens. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode voltooi je de betaling makkelijk, snel en veilig met je Touch ID of Face ID. Omdat je de betaling voldoet met je duimafdruk of gezichtsscan, voldoet Apple Pay direct aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2). Apple pay betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken. 

7. 

Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

8. 

Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt.

 

9. 

Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt.

 

10. 

Met Klarna: Achteraf betalen betaal je pas nadat je de bestelling hebt ontvangen. Deze betaalmethode is momenteel beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

Loading...